AFI Europe Romania investește aproximativ 1,6 Milioane EUR în renovarea AFI Lakeview

AFI Europe Romania a inceput în aprilie 2021 lucrările de renovare pentru zonele comune din clădirea de birouri AFI Lakeview, o investiție de cca. 1,6 milioane Euro. În urma acestei investiții, chiriașii AFI Lakeview se vor bucura de un mediu de lucru atractiv: un lobby cu un design modern, coridoare și toalete complet renovate.

Clădirea de birouri Clasa A face parte din portofoliul de birouri AFI, fiind situată în zona de centru-nord a Bucureștiului, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, ușor accesibilă din centrul orașului și la doar 15 minute de Aeroportul Otopeni. AFI Lakeview oferă spații de birouri moderne de 25.500 mp, clasa A, cu o arhitectură complexă și 2 niveluri ale clădirii: P + 14 și P + 7, 4 niveluri de parcare subterane și spații de depozitare ce răspund tuturor nevoilor chiriașilor.  Suprafata inchiriabila a unui etaj curent este de aproximativ 2.400 mp GLA, si descreste la etajele superioare, ajungând la aproximativ 1.500 mp GLA pe etaj, fiind ușor de compartimentat și cu utilitate flexibilă în amenajarea tuturor  functiunilor solicitate de chiriasi .  Ca si celelalteproiecte de birouri dezvoltate de AFI Europe Romania, AFI Lakeview deține un certificat verde – BREEAM „Very Good”, o recunoaștere ce atestă faptul că este o construcție sustenabilă.

Pentru a-si pastra angajamentul fata de chiriasi, vizitatori, clienti si parteneri de business de a mentine un mediu sigur si sanatos in cladirile sale, AFI Europe Romania a instalat in toate proiectele sale din Romania, inclusiv in AFI Lakeview un sistem profesional de purificare a aerului prin ionizare, care distruge bacteriile si virusii,inclusiv. COVID-19.

„AFI Lakeview este una dintre cele mai competitive clădiri de birouri clasa A, situata în zona de centru-nord a Bucureștiului, pe care ne-am angajat să o aliniem la standardele de calitate oferite de AFI Europe în România și în toate celelalte țări din regiune. Prin investitia de renovare a spatiilor comune din cladire, dorim să le oferim chiriașilor noștri un mediu de lucru sigur, modern și la standarde tehnice foarte ridicate”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division AFI Europe Romania.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: