Afacere cu ”morții de COVID” la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie de la Stejeriș, Brașov

Un nou scandal la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov. De această dată nu bolnavii sunt subiectul, ci morții de COVID. Mai exact, o brașoveancă a scos la iveală o adevărată ”șmecherie” pe spatele morților de COVID. Roxana Petcu îi acuză pe angajații unității medicale de la Stejeriș că i-ar fi cerut să ia legătura cu un anume ”domn Levi” pentru serviciile funerare în cazul unei persoane decedate de COVID-19. Numai că, serviciile oferite de ”Levi”, ar fi fost de 4000 de lei, dublu cât costă la o oricare altă firmă de profil. Potrivit Ministerului Sănătății, nu există vreun act oficial din care să reiasă că doar anumite firme se pot ocupa de cazurile persoanelor decedate din cauza coronavirusului.

După ce brașoveanca a postat înregistrări video pe rețelele de socializare, conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov a transmis un comunicat de presă prin care susține că va fi declanșată o anchetă disciplinară în acest sens și că, de fapt, persoanele implicate ar fi vrut să ajute familia îndoliată, nicidecum să favorizeze firma de pompe funebre.

Cititi si

Scrisoarea deschisă a unei paciente confirmată pozitiv cu COVID-19 și internată la ”spitalul groazei” de la Stejăriș (FOTO)

 

 

One thought on “Afacere cu ”morții de COVID” la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie de la Stejeriș, Brașov

  • 24 noiembrie 2020 la 22:19
    Permalink

    Pai da,,, asa se procedeaza la noi. Atunci nu este bine sa avem multi morti de covid?

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: