Adrian Veștea pus în încurcătură la Realitatea Plus când a fost întrebat de legătura partidului cu interlopii din Brașov(VIDEO)

A făcut și Vestea ceva în platoul de la Realitatea Plus: a zâmbit 🙂
Președintele Consiliului Județean Brașov a fost prezent aseară în studiourile de la Realitatea Plus alături de alți invitați din PNL și PSD. Politicienii au fost luati la întrebări de moderatori, inclusiv Adrian Veștea. Una dintre acestea însă i-a dat bătăi mari de cap liderulului de la Râșnov care a cam dat în bălbâială. Liberalul a fost întrebat de ce nu l-a dat afară din partid pe un consilier județean după ce acesta l-a făcut cu ouă și oțet pe șeful Poliției Brașov și de ce a trebuit să ajungă Ludovic Orban în localitate ca să fie luate măsuri. După ce a încercat să se eschiveze, Adrian Vestea a declarat că acest consilier județean a plecat singur, dar nu a putut răspunde de ce nu l-a putut el da afară din partid. De fapt, prin această întrebare, moderatorul a vrut să scoată în evidență legătura dintre PNL Brașov și interlopi.

Chiar dacă a fost o emisiune destul de serioasă, Veștea a fost cu zambetul pe buze la mai toate subiectele, deși nu era nimic amuzant. Intrebarea este, cu ce s-a dus liberalul la București, cu avionul care trebuia anul acesta sa zboare de pe aeroportul Ghimbav sau a mers cu mașina pe ”autostrada forestieră” Comarnic-Săcele?

2 comentarii la „Adrian Veștea pus în încurcătură la Realitatea Plus când a fost întrebat de legătura partidului cu interlopii din Brașov(VIDEO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: