Adrian Veștea: ”Nu mai vorbiți pe argumente și pe acte 😆! Daca vreți să facem politică, unii suntem la alt nivel” 😆 VIDEO

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Vestea, cu rol de primar de Rasnov din cand in cand,  si-a dat din nou in petic. De aceasta data, ”laudarosul” s-a trezit ca vorbeste fara sa isi dea seama ce spune. “Nu mai vorbiți pe argumente și pe acte”, ii raspunde inversunat Adrian Vestea purtatorului de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu. Dar pe ce oare ar fi vrut sa se bazeze reprezentantul CNAIR daca nu pe argumente si acte? Pe nisip, mixtura asfaltica sau pe ce?

Cum nu putea sa se abtina fara sa se umfle putin in pene, Vestea a continuat : ”daca vreți să facem politică, unii suntem la alt nivel”.  Intr-adevar, a ajuns la un nivel PNL Brasov cu el in frunte incat la alegerile locale din 2016, liberalii au avut un candidat la Primaria Brasov, dar membrii partidului indemnau alegatorii sa voteze pe altul…independent. Apoi, “succesul” a continuat la PNL Brasov, tot datorita ”nivelului” la care se afla fostul primar de Rasnov.

La alegerile parlamentare, PNL Brasov, pe municipiu, a obtinut mai putine voturi decat USR. Au reusit sa obtina doar 3 parlamentari, numai ca, pe parcurs, au mai pierdut si unul dintre acestia, ramand doar cu…2. Cu alte cuvinte, intr-adevar, un alt nivel, doar ca unul slab rau de tot. Nu trebuie uitat nici faptul ca toata lumea stie ca la Consiliul Local control asupra alesilor are mai mult George Scripcaru si mai putin Adrian Vestea care, in prezent, trebuie sa se multumeasca doar cu ce are in Consiliul Judetean. In concluzie, mai este putin si ”nivelul arogantei” da pe afara.

Si la nivel central, prin PNL, sufla vantul schimbarii, fiind tot mai multe voci din partid care considera ca Ludovic Orban este foarte slab ca presedinte, dar si echipa sa…Daca pleaca Orban de la conducere sunt sanse mari ca nici Adrian Vestea sa nu mai aiba loc la masa conducerii nationale.

Si ca tot se vorbeste mult de lucrari proaste, sa nu uitam pietonalul din Rasnov care, s-a degradat dupa doar 2-3 ani de cand a fost dat in folosinta. Bineinteles, aceste lucrari de mantuiala se vad mai greu, chiar daca au costat ceva bani si sunt chiar in centrul orasului.

Pentru ”alt nivel”  la minutul 0,24…

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: