Adrian Veștea candidează pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL

Liderul liberal Ludovic Orban a fost primit la Brașov de către președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea și colegii acestuia în ședința Comitetului Director Județean al PNL Brașov.

Liberalii au discutat în cadrul ședinței despre moțiunea “PNL Forța Dreptei”.

 

„L-am primit la Brașov, împreună cu colegii mei liberali, pe președintele Ludovic Orban, în ședința Comitetului Director Județean al PNL Brașov.

A fost o mare bucurie pentru mine să vorbesc acasă, alături de brașoveanul Ludovic Orban, despre moțiunea “PNL Forța Dreptei”. Aceasta este despre valorile liberale, despre oameni simpli, despre mândria de a fi liberal, despre verticalitate, loialitate și onestitate, dar și despre proiecte și modernizarea României! Cred că această moțiune va fi câștigătoare, va readuce încrederea oamenilor în PNL și în guvernarea liberală!
Voi candida în echipa lui Ludovic Orban pentru funcția de prim-vicepreședinte și sunt convins că vom avea succes! Le mulțumesc colegilor mei brașoveni pentru încredere, susținere și loialitate!
De asemenea, sunt convins că atât la Hunedoara, la Sibiu și la Mureș, filiale în care am susținut această moțiune, vor fi mulți colegi care ne vor fi alături!
Continuăm!” , a scris președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea pe pagina sa de facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: