Adrian Veștea acuză fraudarea voturilor la alegerile pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile
Se lasă cu acuzații dure după alegerile interne de la Partidul Național Liberal (PNL). Într-o postare pe facebook, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov care a candidat pentru postul de prim-vicepreședinte al partidului, sugerează că alegerile au fost fraudate. Liberalul l-a citat și pe…Stalin. ” “Nu contează cine votează, contează cine numără voturile“.
Astăzi, în a doua zi de Congres al PNL am fost martorul unei minuni. Nu, nu este vorba despre biblica înmulțire a pâinilor și peștilor, dar seamănă. Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanți să furnizeze fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcția de vicepreședinte a făcut parte și din echipa de numărare a voturilor este tot o minune. Cum zicea Iosif Vissarionovici, nu contează cine votează, contează cine numără voturile. Dictatorul a murit în 1953, dictonul a rămas, că de-aia e dicton. Dar să trecem, că toate trec în viață. Importante nu sunt funcțiile pe care le deții, important este cum le folosești pentru a lăsa ceva bun în urma ta.        
Bref, rezultatul votului de astăzi pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale: Rareș Bogdan 1.107 voturi, Adrian Veștea 690 de voturi, 45 de voturi anulate.  
Mult succes, Rareș Bogdan! Mult succes și celorlalți colegi aleși astăzi în forul de conducere al partidului!
Mulțumesc în mod special celor care, în cele două zile de Congres, dar și în campania internă, au ținut la ștaiful liberal și au avut un comportament demn de ceea ce înseamnă PNL în istoria României.
În ceea ce ne privește, noi, liberalii brașoveni ne întoarcem la treabă. Treabă chibzuită. Pentru că asta așteaptă oamenii de la noi”, se arată în postarea lui Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

3 comentarii la „Adrian Veștea acuză fraudarea voturilor la alegerile pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL

 • 27 septembrie 2021 la 13:01
  Permalink

  Oare cine i-o fi scris acest text,pentru ca eu sincer nu-l vad in stare ? Iata ca in viata se mai si pierde ,chiar si uninominal ! Ingrijorator e faptul ca la acest om manifestarile grandomane devin ingrijoratoare ; se vede ca nu stie sa piarda si atunci cind pierde arunca cu acuzatii in dreapta si in stinga si invoca imediat fraudele ; un text din care transpare in primul rand oftica de a nu fi castigat dar si multa demagogie,falsitate si duplicitate ! Felicitari Adrian Ioan Vestea ! Ma bucur sincer pentru acest esec !

  Răspunde
 • 27 septembrie 2021 la 20:13
  Permalink

  Si eu ma bucur si poate PNL o sa inceapa sa faca epurari, mai ales la Brasov unde sunt toti penali, condamnati, in curs de condamnare, spagari dovediti la tv, # de la Kadas in jos , Brasov , Vulcan, Sanpetru, ………. de unde au tras bani la greu

  Răspunde
 • 28 septembrie 2021 la 10:28
  Permalink

  Vedeți domnul președinte cum este cu concursurile și alegerea directorilor după sprânceană/?! așa e și la nivel mai mare, fraudă și aranjamente. Cum ați făcut d-voastră și partidul atâția ani la Brașov, aleși doar după pile și recomandări, așa ați pățit acuma.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: