Administrație liberală: Cum să fii prins băut la volanul unei mașini a Consiliului Județean Brașov și încă să mai fii pe funcție

La Consiliul Județean Brașov abaterile sau încălcarea legii nu contează. Un exemplu ar fi vicepreședintele Adrian Gabor, care a fost prins anul trecut la volanul mașinii instituției aproape de comă alcoolică, având 2,26 g/l alcool pur în sânge. Cu toate acestea, nu s-a luat nicio decizie împotriva sa, nici pe linie administrativă, nici pe linie de partid. Dacă era în discuție o altă faptă ar fi fost discutabil, dar când e vorba despre alcoolemie, este cam greu să spui că nu a fost așa, fiind probe concrete depuse la dosar. Precizăm că PNL Brașov are în prezent 3 consilieri județeni trimiși în judecată, iar unul deja condamnat. Aceștia sunt oamenii trimiși de PNL să reprezinte comunitatea din Brașov.

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov aduce la cunoştinţa opinie publice următoarele:
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpatului G.A.A., la data faptei vicepreşedintele Consililului Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C. pen. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:
În data de 24.02.2019, în jurul orei 00:50, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare BV – 97 – CJB pe str. 13 Decembrie din mun. Braşov, având o îmbibaţie alcoolică de 2,26 g/l alcool pur în sânge.
Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Braşov.
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: