Administrația USR condusă de primarul Coliban vrea dublarea prețului pentru locurile de parcare

V-ați plâns de P&P? Administrația condusă de primarul Allen Coliban vrea dublarea prețului la parcarea supraetajată de la Regina Maria.

Deși pozează în apărătorul brașovenilor când vine vorba despre taxarea locurilor de parcare din Municipiul Brașov, primarul Allen Coliban este și cel care a propus dublarea prețului pentru parcarea supraetajată Regina Maria. Astfel, Primăria Brașov vrea ca pentru o oră de parcare brașovenii să plătească 3 lei pe oră, dublu cât era până în prezent și anume 1,5 lei pe oră. De asemenea, administrația USR dorește și creșterea prețului la abonamente. Astfel, de la 70 de lei cât este în prezent, la 150 de lei.

 

”Primăria a lansat în dezbatere publică două proiecte de hotărâre, unul privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 214/26.05.2016 privind Regulamentul de organizare si funcționare a parcării publice supraetajate “Parcare Spitalul Militar Regina Maria”, iar celălalt se referă la aprobarea tarifelor pentru prestarea de servicii și a redevenței pentru Concesiunea locurilor de înhumare în cimitirele aflate în proprietatea Municipiului Braşov (Cimitirul Municipal Braşov, Cimitirul Civil Sprenghi Braşov) şi aprobarea contractului cadru de concesiune a locurilor de înhumare.
În ceea ce privește ROF-ul parcării supraetajate Regina Maria, principalele modificări se referă la actualizarea taxelor pentru parcare la această parcare, astfel:
– propunerea pentru taxa de parcare pentru o oră este de 3 lei/oră (în prezent taxa de parcare este de 1,5 lei/oră, tarif de zi, și 1 leu/oră, tarif de noapte;
– propunerea pentru abonament riveran este de 70 de lei/lună, față de 50 de lei/lună în prezent;
– propunerea pentru abonament persoane fizice este de 150 de lei/lună, față de 70 de lei în prezent;
– pentru persoanele juridice, propunerea este de 200 de lei, în loc de 100 de lei, astăzi.”, se arată intr-un comunicat de presă al Primăriei Brașov.
https://www.brasovcity.ro/file-zone/proiecte/hotarare/PRM2021/2.%20Proiect%20de%20hotarare.pdf

https://www.brasovcity.ro/file-zone/proiecte/hotarare/IC2021/Anexa%201.pdf https://www.brasovcity.ro/file-zone/proiecte/hotarare/IC2021/Anexa%201.pdf

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: