Administrația USR! Brașovul are o creșă finalizată, dar într-un an primarul nu a fost în stare să realizeze branșamentul la rețeaua de gaze

Management defectuos la Primăria Brașov!
Municipiul are nevoie urgentă de aproximativ 1000 de locuri în creșele de stat. Deși sunt cunoscute aceste lipsuri, administrația USR condusă de Allen Coliban este mai preocupată se pare de organizarea MASSIF decât de rezolvarea problemei locurilor din creșe. Drept dovadă este creșa Apollo, cea construită în mandatul fostului viceprimar Costel Mihai. Chiar dacă este finalizată, aceasta nu-i poate primi pe cei mici dintr-un motiv halucinant: administrația USR nu a fost în stare într-un an să rezolve problema branșamentului la gazele naturale. Deci, într-un an!
În schimb, pe facebook, reprezentanții USR se laudă că ”trag” tare pentru rezolvarea problemelor din creșe și grădinițe. Oare cum fac acest lucru?
În ședința din cadrul Consiliului Local al Municipiului Brașov, am avut o interpelare față de împrejurarea că, deși începută în anul 2019 și finalizată la începutul acestui an, creșa nr. 9 de pe strada Apollo nr. 2, nu a fost deschisă pentru micii brașoveni, întrucât nu a fost finalizat branșamentul la rețeaua de gaze naturale.
Având în vedere deficitul locurilor din creșele din sistemul public, semnalat în multiple rânduri cât și faptul că această construcție riscă să se deterioreze ca urmare a lipsei energiei termice, i-am cerut domnului primar să ne comunice data la care estimează că se va deschide această creșă, atât de cerută și așteptată de brașoveni.
Deși solicitarea a fost adresată domnului primar, doamna viceprimar a ținut să formuleze dumneaei un răspuns, sens în care m-a criticat, spunându-mi că ” grija noastră ar trebui să se îndrepte către copii și nu către aspectele ce țin de deteriorarea clădirii ” menționând totodată că dumneaei nu poate indica o dată la care se va deschide creșa, întrucât ”viceprimarul nu e furnizor de gaze naturale!”……… 
În concluzie, în afară de aroganță, nu am primit altceva din partea doamnei viceprimar, dar promit să nu abandonez subiectul!”, a declarat Pamela Diaconu, consilier local PNL.
sursa foto: facebook Flavia Boghiu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: