Administrația liberală care a îngropat orașul Predeal

Predeal a ajuns orașul nimănui. Primarul liberal Cocoș a fost inlaturat de la conducere de instantele judecatoresti, viceprimarii la fel, iar consilierii si-au dat demisia. Orașul plutește practic în derivă cu largul concurs al liberalilor care au avut puterea la Predeal. Fostul primar Ionel Goidescu critică dur politica PNL după toate cele întâmplate în ultimii ani.

Orasul Predeal trebuie sa plateasca imensele pagube facute de administratia PNL-ista a orasului.
In timpul celui de-al doilea mandat al administratiei PNL,la Predeal, se pierde finantarea cu fonduri europene pentru investitia ”Centru de Agrement si Spa”, contract nr 3588/20.12.2012. 
Dovada clara este decizia nr. 9/19.07.2019 a Ministrului Dezvoltarii prin care se stabileste ” recuperarea integrala a sumelor platite de AM POR in cadrul contractului de finantare, in cuantum total de 7.427.457,84 lei” .
Nu este nici o indoiala ca acesta este motivul pentru care cei 7 consilieri locali majoritari PNL, aflati in gasca condamnatului penal Cocos, primarul demis al Predealului, si-au dat demisia.
Altfel spus dupa ce au adus orasul in pragul colapsului, acesti consilieri fug de responsabilitate cu acceptul presedintelui PNL- Adrian Vestea, presedinte si al Consiliului Judetean Brasov”, scrie pe facebook consilierul județean Ionel Goidescu. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: