Ada Galeș, în lungmetrajul “Un om la locul lui”. Vineri îl puteți urmări la Cinemateca Patria

Premieră la Brașov!  Lungmetrajul “Un om la locul lui”  în care joacă actrița Ada Galeș va putea fi urmărit la Cinemateca Patria din Brașov, pe 23 noiembrie, de la ora 19.00.

Filmul din distribuția căruia fac parte Bogdan Dumitrache, Ada Galeș, Mădalina Constantin și Adrian Titieni, intră în cinematografe pe 23 noiembrie.

Petru (38) este inginer de foraj într-o companie multinațională și se pregătește să se căsătorească cu iubita sa care e însărcinată. Viața sa aparent liniștită este complet bulversată atunci când o colegă cu care Petru are o relație adulteră suferă un accident grav de muncă. Petru nu reușește să se împace cu gândul că noua sa viață abia începe în timp ce a ei pare a se fi sfârșit. Având în vedere că situația este în mod obiectiv iremediabilă, Petru își asumă riscul de a căuta un echilibru imposibil între cele două femei.

„Un om la locului lui” a fost prezentat în premieră mondială la San Sebastian, în competiția “New Directors” a celei de-a 66-a ediții a festivalului din Spania.

„Un om la locul lui” este produs de 4 Proof Film, în co-producție cu Oblique Media Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Dafora, Mindshare Media, Romaqua Group, Star Foods, OMD, în colaborare cu Societatea Română de Televiziune. Distribuit de Domestic Film.

Scenariul și regia sunt semnate de Hadrian Marcu. Imaginea îi aparține lui Adrian Silișteanu.
Montaj – Alexandru Radu, sunet – Sebastian Zsemlye, scenografie – Bogdan Ionescu, costume – Alexandra Alma Ungureanu, casting – Florentina Bratfanof, producător executiv – Titi Rădoaie, coproducător – Adela Vrînceanu Celebidachi, producători – Anamaria Antoci, Adrian Silișteanu

Brașoveanca Ada Galeș va juca rolul ”Laurei”.

Precizăm că Ada Galeș a fost actriță a Teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov. În urmă cu mai bine de un an, actrița împreună cu alți 4 angajați ai instituției au fost concediați ilegal. Numai că, instanța le-a făcut dreptate astfel ca Teatrul a fost obligat să-i angajeze pe același post plus să le plătească salariile pe perioada în care au lipsit, aproximativ un an.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: