Acuzații grave! Locuințe de la RIAL repartizate procurorilor, judecătorilor și angajaților din primărie. Unde este DNA?

Se strânge lațul în jurul societății RIAL. Acuzații grave despre combinații cu locuințele RIAL vin chiar din partea unui fost șef al BCCO Brașov. Într-o postare pe facebook, Gabriel Florescu scrie despre locuințe repartizate unor procurori, judecători sau angajați ai Primăriei Brașov.

” Este normal sa nu aiba locuinte pentru cazuri sociale, primarul Brasovului, pentru ca a repartizat de la RIAL locuinte de serviciu catre procurori si judecatori precum si catre clientela politica la inceput cu chirie pe chirii modice, apoi vandute la preturi neevaluate la cursul imobiliar al pietei. De asemenea, partidele politice care au batut palma cu edilul, au primit sedii de partid cu chirii simbolice (ca doar este de la stat si nu conteaza sumele incasate). Intr-o cladire generoasa de pe strada Lunga se afla sediul PNL pentru care se plateste o chirie catre RIAL, mai mult decat modica. Apoi au fost date diferite birouri catre consilieri ai primariei, unde ar trebui sa-si faca intalnirile cu cetatenii si unde se platesc chirii nesemnificative. Au fost repartizate de asemenea, anumite birouri pentru organizatiile de cartier si acestea cu sume minore, (ca doar sunt de la stat, nu ?!). Cam toti reprezentatii Consiliului de Administratie ai RIAL (care au fost schimbati in functie de necesitati) au beneficiat direct sau prin interpusi de spatii comerciale, locuinte, etc. Cert este ca la RIAL nu s-a auzit niciodata de reactualizarea preturilor de vanzare sau de inchiriere a pretul pietei….dar daca tot sunt banii statului, ce mai conteaza ?!
Cand s-au terminat locuintele RIAL, au aparut locuintele cerute de primarie de la dezvoltatorii imobiliari, ce au intrat ca donatie la primarie si au fost repartizate catre procurori, judecatori, angajati ai primariei si diferiti apropiati ai primarului. De unde locuinte sociale pentru cazuri sociale ? Oare aceste locuinte primite de procurori si judecatori au facut autoritatile sa taca si sa nu vada nimic ?!. In aceste conditii, au fost date autorizatii de constructie dezvoltatorilor apropiati primarului, fara a exista PUZ.

PUZ-ul fiind facut dupa ce au fost eliberate autorizatiile. In acest sens, in anul 2019, Prefectura Brasov a atacat in instanta asemenea autorizatii pe motiv ca au fost date ilegal cerandu-se anularea lor. Dar credeti ca aceste lucruri le vede cineva? Raspunsul este nu! Doar vin alegerile si nu poate fi deranjat edilul. Toata presa tace, toti au batut palma cu edilul, si cei care incearca sa scrie ceva nu sunt luati in seama. Asa ca mi-am propus eu sa nu tac si sa scot in evidenta tot ceea ce stiu despre neregulile facute de catre edil si nu numai”, a scris pe facebook, Gabriel Florescu, fostul șef al BCCO Brașov.

One thought on “Acuzații grave! Locuințe de la RIAL repartizate procurorilor, judecătorilor și angajaților din primărie. Unde este DNA?

  • 31 ianuarie 2020 la 14:15
    Permalink

    DNA-ul este la etajul I si II,in fiecare scara.Mai sus nu le place!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: