Activități preventive derulate împreună cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, în cadrul “Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmerie”

La data de 11 noiembrie 2021, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Județean Anticorupție Brașov au desfășurat, în Piața Sfatului din Municipiul Brașov, activități cu caracter preventiv destinate cetățenilor, în cadrul Campaniei naționale de promovare a integrității ,,M.A.I. etic, M.A.I. integru” – “Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmerie.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov iar cu prilejul acestora, cetățenilor le-au  fost prezentate aspecte referitoare la atitudinea ce trebuie adoptată în cazul în care iau la cunoștință despre săvârșirea  unor infracțiuni de corupție, care sunt consecințele implicării  în fapte de corupție și importanța semnalării acestora. Pe parcursul acestor acțiuni preventive s-a mai procedat la distribuirea către cei cu care s-a interacționat, a unor materiale de informare (flyere) specifice Campaniei ,,M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, cu mesaj adaptat structurilor Jandarmeriei Române -,,Servesc patria cu integritate”.

Totodată, în cadrul discuțiilor, cetățenii au fost informați cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție și la sistemului național Call center anticorupție 0800.806.806.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, activitățile s-au desfășurat cu respectarea măsurilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV2.

 

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE BRAȘOV

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: