Activități de promovare a unui stil de viață sănătos în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe

Pe data de 12 august, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe pregătește un set de programe ce au rolul de a promova un stil de viață sănătos.

 

Aceste activități sunt organizate cu ocazia startului turului ciclist care are ca punct de sosire orașul Budapesta, în data de 20 august. Participanții turului de ciclism și-au propus să ajungă la Budapesta în doar 8 zile.

 

Activitățile din cadru acestui eveniment prevăd diferite obiective, precum în ziua de 12 august, evenimentul va începe cu o sesiune de exerciții de la ora 8 dimineață, pe scena din Piața Centrală. De asemenea, tot în aceeași zi de la ora 9:30, reprezentantul turului de ciclism, le va ura bun venit participanților. În cele din urmă, primarul orașului va da startul turului de ciclism.

 

În cadrul acestui eveniment, în Piața Centrală va fi amenajat un stand VocalCycle, astfel încât cei care doresc să-și repare bicicleta, o pot face gratuit. De asemenea, un alt obiectiv al acestui eveniment, este cortul Change Center, aici participanții, pot avea parte de sfaturi personalizate cu privire la propria sănătate, în urma unei evaluări. De la acest eveniment, bineînțels, nu poate lipsi un punct de prim ajutor și de hidratare, creat de către Asociația Salvatore.

 

Evenimentul nu va fi complet fără prezența bicicletei tandem, care va fi regăsită până în data de 20 august, în Piața Centrală, fiind un punct de atracție pentru participanți. Această bicicletă oferă posibilitatea locuitorilor să parcurgă într-un mod  simbolic, 800 de kilometri pe care cicliștii sunt nevoiți să-i pedaleze până în Budapesta.

 

sursa: https://www.sfantugheorgheinfo.ro/stiri/programe-de-promovare-a-unui-stil-de-viata-sanatos-in-piata-centrala-pe-12-august.

 

Butilică Diana-Alexandra

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: