Activitate suspendată pentru agenții economici care nu respectă măsurile COVID

De parcă măsurile luate până acum nu au băgat destui proprietari de firme în faliment, instituțiile statului vin cu măsuri suplimentare care să-i închidă de tot pe cei din zona Horeca.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 3 februarie 2021, Hotărârea numărul 5, privind propunerea reluării activităților ce impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19.
Prin această hotărârea sunt propuse scenariile privind activitatea instituțiilor de învățământ și este stabilit modul în care autoritățile acționează în cazul în care incidența scade sau crește și duce ca o localitate să intre într-un alt scenariu.
De asemenea, este adoptată propunerea de elaborare a unui act normativ prin care să fie instituită măsura complementară a suspendării activității pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: