Acțiune de ecologizare pe Tâmpa. Joi, 22 Aprilie e Ziua Pământului și te invităm să o sărbătorim împreună

Și pentru că #afibrașovean înseamnă să iubești Tâmpa, începând de anul acesta ne dorim să dăm start unei tradiții alături de brașoveni. Aceea de a ecologiza Tâmpa în fiecare an, pe 22 aprilie.

Ne mândrim cu cea mai faină terasă din Brașov cu view spre Tâmpa, ne dorim să ne mândrim și cu faptul că avem grijă de acest simbol al comunității brașovene.

Este o acțiune de conștientizare asupra atenției pe care ar trebui să o arătăm planetei noastre și naturii din jurul nostru, zi de zi pentru că ne găzduiește și ne dă dreptul la viață. Oricine dorește să participe la această activitate este bine venit în echipa noastră.

Pentru a curăța o arie cât mai largă, ne dorim să cooptăm și cât mai mulți voluntari din Brașov. Astfel vom reuși să ne îndeplinim misiunea de igienizare a Tâmpei pe cât mai multe trasee.

În măsura în care timpul vă permite, vă invităm să vă alăturați acestei acțiuni de ecologizare joi 22 aprilie de la ora 10.00, turnul artelor (parcarea din proximitatea Clubului Copiiilor). AFI Brașov pune la dispoziție toate cele necesare, kitr-uri cu măști, mănuși de unică folosință, saci de gunoi, apă, coordonare pe trasee cu grade diferite de dificultate și colectarea gunoiului.

Punctul de întâlnire este la Turnul Artelor (fostul Olarilor) de pe Aleea de sub Tâmpa de la ora 10.00 pentru a oferi voluntarilor kit urile necesare și instrucțiuni despre trasee și colectarea gunoiului strâns.

Participarea la astfel de acțiuni va face fiecare persoană sau echipă să simtă că face parte dintr-o comunitate frumoasă și asumată și va avea motive de mândrie și apartenență.
Ne dorim ca această activare să-i inspire și pe alții din comunitatea locală, motiv pentru care v-am fi recunoscători dacă ne-ați putea susține cu promovarea și comunicarea acestei acțiuni de ecologizare în publicația d-voastră. După Ziua Pământului vom reveni și cu un follow up al acțiunii, cu cifre despre câți voluntari s-au alăturat acțiunii și câți saci de gunoi am reușit să strângem de pe minunata noastră Tâmpa.

One thought on “Acțiune de ecologizare pe Tâmpa. Joi, 22 Aprilie e Ziua Pământului și te invităm să o sărbătorim împreună

  • 22 aprilie 2021 la 11:54
    Permalink

    Oare cand vor fi luati arborii cazuti pe aleea de sub Tampa dinspre Racadau ? Nu am mai vazut asemenea prapad niciodata de cand frecventez aleea respectiva ; cu 6 ani in urma au mai fost doborati copaci in urma unui vant puternic ,dar au fost doar taiati si lasati pe marginea aleei ; cand se va organiza o actiune serioasa de extragere si transport a masei lemnoase,deoarece cu arborii cazuti acum si cu cei din anii trecuti s-ar umple cateva TIR-uri bune ???

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: