Acțiune de decolmatare a canalelor de pe raza localității Prejmer

Ieri, Primarul comunei Prejmer Șerban Todorică Constantin, împreună cu viceprimarul Bogdan Loredan s-au deplasat în Lunca Calnicului, în zona Strada Pădurii la intrarea în pădure pentru decolmatarea canalului ” Valea Moartă” și salubrizarea întregii zone!

S-a intervenit cu un buldoexcavator, cu ajutorul căruia s-au ridicat toate deșeurile provenite din construcții depozitate în mod conștient atât la intrarea în pădure cât și în interiorul ei!Tot cu buldoexcavatorul s-a curățat canalul și s-au profilat malurile.

Operatorul de salubritate SC HIDROSAL COM Prejmer a intervenit prin toaletarea arborilor aflați de-o parte și de alta a drumului ce străbate pădurea pentru a asigura circulația în bune condiții pe drum.Au intervenit prin colectarea tuturor deșeurilor rezultate după curățarea canalului și le-au depozitat la groapa de gunoi.

S-a intervenit și asupra întregului drum ce trece prin pădure și crează acces localnicilor la terenurile proprietate personală.S-a nivelat și profilat cu gredelul, s-a pietruit și cilindrat reușind astfel să asigurăm cele mai bune condiții de circulație pentru aproximativ 1000 de metri de drum.

Din nou, FACEM UN APEL către toți cetățenii comunității prejmerene, prin care îi invităm să colecteze selectiv deșeurile, să își facă un obicei din a depozita deșeurile de orice fel, strict în zonele special amenajate sau sa apeleze la operatorul de salubritate.

“O mână de oameni uniți pot face minuni dacă vor”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: