ACS Steagul Roșu, la nouă ani de la înființare

Ziua de 25 octombrie este una cu totul specială pentru ACS Steagul Roșu Brașov, clubul nostru sărbătorind 9 ani de la înființare.

Am pornit la drum într-o perioadă de criză din punct de vedere al competiției fotbalistice în județul Brașov, la acea vreme fiind multe categorii de vârstă cu doar 3-4 echipe înscrise în campionat. Ca orice început, a fost mai greu, având doar câțiva copii născuți în anul 2000, iar în prezent avem grupe de la Under 5 până la Under 17, plus echipa de seniori care activează în Liga a IV-a, aceasta din urmă având scopul de a da continuitate procesului de creștere a tinerelor talente.

Prima acțiune a noastră avusese loc chiar ceva mai devreme, mai exact în aprilie 2009. Atunci am organizat pentru prima dată Cupa Mihai Ivăncescu, o premieră în Brașov în ceea ce privește turneele pentru copii. În 2010 am finalizat și procedurile legale în ceea ce privește clubul, iar astăzi suntem bucuroși și mândri să sărbătorim 9 ani de activitate, ani în care credem că am reușit să realizăm ceva în fotbalul brașovean, Dragoș Ivăncescu, …. ACS Steagul Roșu Brașov.

Una dintre realizările clubului nostru o reprezintă promovarea la nivel de seniori a unor jucători foarte tineri, crescuți în propria pepinieră: Doros Cristian-17 ani, Irimia Răzvan-17 ani, Cojocaru Florin-17 ani, Cristea Raul-17 ani, Mania Răzvan-16 ani, Totolici Christian-17 ani, Tărăboanță Andrei-16 ani și Spătaru Dan, acesta din urmă debutând imediat după ce a împlinit 14 ani.

Acesta este principalul nostru obiectiv, să creștem tineri jucători de valoare. Sunt destui, iar în ceea ce îl privește pe mezinul Dan Spătaru, ne și mirăm că nu a fost chemat încă la acțiunile echipei naționale U15, când el este deja curtat de mai multe cluburi din Liga I, Eduard Gherghe, …. ACS Steagul Roșu Brașov.

Ne dorim să continuăm pe aceeași linie, cu cât mai mulți copii buni promovați la seniori, iar cu echipele de juniori, atunci când vom fi pregătiți, să putem participa în competițiile de “republicani”.

Suntem Steagul Roșu și nu dorim să fim continuatori ai lui FC Brașov

Cu acest prilej dorim să precizăm și că nu dorim să fim considerați continuatori ai lui FC Brașov și urăm succes oricui își dorește acest lucru. Chiar să ajungă în prima ligă și să vadă cu adevărat ce înseamnă aceasta, și cu bune și cu rele.

Noi suntem ACS Steagul Roșu Brașov și amintim că începând cu data de 17 decembrie 2018, printr-o încheiere pronunțată de Tribunalul București, instanța de judecată a luat act de faptul că denumirea de “Steagul Roșu Brașov” este protejată ca marcă, conform certificatului de înregistrare marcă nr. 149092/12.12.2016.

“Această marcă este definitivă și irevocabilă și se află în proprietatea ACS Steagul Roșu Brașov, cu toate drepturile și obligațiile aferente acestei calități, astfel cum sunt acestea stabilite conform legii 84/1998.

Astfel, dorim să aducem la cunoștință opiniei publice faptul că orice utilizare a denumirii protejate conform mărcii urmează a fi apreciată drept o încălcare gravă a drepturilor noastre de deținător de marcă, conform legii, situație care va impune adoptarea măsurilor necesare privind tragerea la răspundere a celor vinovați”, conducerea clubului Steagul Roșu Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: