Acord de cooperare între județul Brașov și provincia Hunan din China

Marian Rasaliu, prefectul județului Brașov si Adrian Gabor, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov vor primi o delegație oficială din provincia Hunan din Republica Populară Chineză. Întâlnirea cu oficialitățile chineze va avea loc duminică, 9 iulie 2017, ora 11:30, la sala 34 a Instituției Prefectului Brașov.

De asemenea, luni, 10 iulie 2017, ora 10.00 va avea loc ”Hunan – Romania Business Forum & Enterprise Matchmaking Conference” ce se va desfăşura la centrul de conferinţe ANA HOTELS SPORT din Poiana Braşov.
Evenimentul este prilejuit de vizita în România a delegației chineze condusă de guvernatorul provinciei Hunan, domnul Xu Dazhe.
Vizita are un puternic caracter economic, din delegație făcând parte reprezentanții mai multor companii de stat și reprezentanți ai Comisiei pentru comerț din cadrul guvernului provincial, precum și reprezentanți ai Universității Agricole din Changsha.
Forumul de afaceri are drept scop consolidarea parteneriatului economic bilateral, companiile chineze împreună cu companiile românești avand ocazia de a identifica oportunităţi de colaborare, precum și semnarea unui acord de cooperare între județul Brașov și provincia Hunan.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: