Achiziția de troleibuze si serviciile de consultanță BERD, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare

În conformitate cu prevederile art. 39, alin. 2, 3, 5 şi 6 din Legea Administraţiei Publice Locale nr. 215/2001, republicată, aducem la cunoştinţa locuitorilor Municipiului Braşov că şedinţa extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Braşov va avea loc în ziua de 06 februarie 2019, orele 12,00 în sala de şedinţe a Consiliului, cu următorul.

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 414/2018 privind aprobarea participării Municipiului Braşov în calitate de partener în cadrul proiectului „Achiziţie de mijloace de transport public – troleibuze”, de aprobare a cheltuielilor legate de proiect, precum şi de aprobare a Acordului de parteneriat şi a Protocolului de asociere privind realizarea în comun cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a unei achiziţii ocazionale.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului între Municipiul Braşov şi B.E.R.D. privind contribuţia Municipiului Braşov la furnizarea serviciilor de consultanţă organizate de B.E.R.D. prin Facilitatea de Pregătire a Proiectelor de Infrastructură în legătură cu implementarea noului Spital Regional Clinic de Urgenţă Braşov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: