Acestea sunt taxiurile pentru care Primăria Brașov acordă autorizații. Un coteț arată mai bine decât multe din mașini (FOTO)

La Brașov face taximetrie oricine, cu orice fel de mașină. Nu contează vechimea autoturismului, dar nici cine este șofer. Inclusiv polițiștii și comisarii OPC au constatat aceste probleme la taximetriștii din Municipiul Brașov. În urma controlului efectuat joi în zona Gării, polițiștii au descoperit o mulțime de abateri de la normele legale. Șoferii au refuzat clienții, au uitat să ofere bon fiscal, iar mașinile nu erau dotate corespunzător. De adăguat că multe din autoturisme arătau ca niște cotețe, cu o mizerie de nedescris. Fum de țigară, atitudine nepotrivită din partea șoferilor, sunt doar câteva ”bonusuri oferite” clienților care au ghinionul să urce într-un taxi de la gară.

Primul contact al turiștilor care ajung in Brașov cu trenul, este aceea cu taximetriștii din gara. Din pacate, există numeroase situații în care legea este încălcată iar clientii acestor taxiuri sunt prejudiciati. Acțiunea de control desfășurată astăzi, a scos la iveală multe probleme: taximetriști care au refuzat cursa, lipsa informări, masini neconforme, acte expirate, ATITUDINE TOTAL NECORESPUNZATOARE A SOFERILOR, etc. Vom continua aceste acțiuni si vom aplica măsurile legale indiferent până când lucrurile vor intra în normalitate”, a scris pe facebook Sorin Susanu, șeful OPC Brașov.

Între timp, reprezentanții Primăriei Brașov se arată surprinși de ce se întâmplă la gară, chiar dacă ”jecmăneala” taximetriștilor nu e de azi de ieri, ci de ani buni. Doar primarul George Scripcaru a aflat abia acum despre ilegalitățile din zona taximetriei. Poate va spune brașovenilor și câte autorizații de taxi au retras până acum…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: