Aceasta este “Primăria brașovenilor” mult promisă de Coliban: simpatizanții care au pus umărul în campanie pentru USR, angajați la Primăria Brașov!

Un consilier local din Brașov îl atacă în termeni duri pe actualul primar Allen Coliban pe care îl acuză că își aduce toți oamenii din partid la Primăria Brașov, direct sau prin Agenția Metropolitană.
Primarul Allen Coliban punctează în fiecare zi la capitolul “așa nu”! După angajarea unei armate de consilieri personali, exmatriculatul din fruntea Primăriei Brașov a oferit pe tavă un contract de 15.000 de euro pentru o ”parodie” de strategie a unui apropiat care l-a ajutat în campania electorala. Bineînteles, “corectul” și “transparentul” Coliban a dat contractul prin atribuire directă, fără licitație, fără nimic.
În aceste luni, edilul s-a remarcat doar pe facebook, unde s-a lăudat că Spitalul Regional va fi construit prin PNRR. Totul s-a dovedit a fi o mare minciună, având în vedere că niciun spital din Brașov nu a fost prins în PNRR. Dar minciuna face parte din “echipa de comunicare” a primarului userist, având în vedere că a început mandatul cu minciuna legată de studiile sale. S-a dat mare absolvent de Automatizari și Calculatoare, iar el este, de fapt, exmatriculat… Acesta este primarul Brașovului!
Astăzi am aflat o altă informație din ziarele brașovene, și anume despre cum se fac angajările la Primăria Brașov în epoca Coliban și despre cum ajung “experții” în Tik Tok și fotografii pe funcțiile din administrația locală, via Agenția Metropolitană. Bineînteles, aici a pus umărul și Dragos David, șeful Agentiei, care a schimbat “stăpânul”, dar nu și năravurile. În concluzie, 3 bravi susținători ai useristilor au fost angajați de primarul Coliban, fără concurs, fără să anunțe comunitatea, cu alte cuvinte, pe ușa din dos. Oare aceasta este schimbarea pentru care au votat brașovenii? Aceasta este “Primăria brașovenilor”? Eu aș spune că a devenit “Primăria useriștilor” . Ciudat este și faptul că reprezentanții societății civile nu mai sunt acum la fel de vocali ca în trecut…”, a scris pe pagina sa de facebook consilierul local Lucian Pătrașcu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: