Accidente pe banda rulantă la Brașov în prima zi de Crăciun

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat un bărbat de 66 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe drumul comunal dintre localitățile Drăguș și Sâmbăta de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Municipal Făgăraș pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea au depistat un bărbat, de 26 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism  pe str. Nuferilor, din municipiul Codlea, fără să posede permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea au constatat  producerea  unui accident rutier pe DN 1, între localitățile Codlea și Vlădeni.

 

Un bărbat de 29 ani, din județul Prahova, care a condus un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov, la km. 189 + 550 m., nu a adaptata viteza la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la stânga, a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei de pe locul din dreapta – față din autoturism, care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal  au fost sesizați cu privire la producerea  unui eveniment  rutier pe str. Liviu Rebreanu din stațiune.

Un bărbat de 50 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Liviu Rebreanu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate.În urma accidentului a rezultat avarierea celor trei vehicule.La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1,07 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

  La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Rupea au constatat producerea  unui accident rutier pe DN 13, între localitățile Rupea și Rupea Gară

Un bărbat de 28 ani, din județul Cluj care a condus un autoturism pe DN 13, dinspre Sighișoara spre Brașov, la km. 58 + 130 m., nu a adaptata viteza la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta, a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerei de pe locul din dreapta – față din autoturism, care au fost transportați la Spitalul Orășenesc Rupea, în vederea acordării de îngrijiri medicale.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

 

 La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Bran  au fost sesizați cu privire la producerea  unui accident  rutier pe DN 73.

 

Un bărbat de 74 ani, din județul Brașov, s-a angajat în traversarea DN 73, prin loc nepermis și fără să se asigure, când a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 23 ani, din județul Brașov. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului car e a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vedere acordării de îngrijiri medicale.Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

sursa: IPJ Brasov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: