Accident rutier provocat de un bărbat băut

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 02 septembrie 2021, în jurul orei 20.50, pe raza localității Satu Nou din județul Brașov a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

În fapt, un bărbat, în vârstă de 38 ani, care conducea un autoturism pe str. Hălchiului din localitatea Satu Nou, județul Brașov a acroșat un alt autovehicul ce se deplasa din sens opus.

Procedându-se la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul bărbatului, în vârstă de 38 ani, rezultatul a fost 1,33 mg/l alcool pur.  Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: