Accident pe str. Al I Cuza: trei masini avariate si o persoana transportata la spital

O soferita nu a pastrat distanta regulamentara in trafic.  Rezultatul? Trei masini avariate si o persoana transportata la spital.  La data de 09.05 a.c., în jurul orelor 12.10, o femeie, cu vârsta de 28 ani, a condus un autoturism pe str. A. I. Cuza, din municipiul Brașov, dinspre B-dul Iuliu Maniu spre str. Nicopole și, în dreptul imobilului cu nr. 28, nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de un autoturism care circula în fața sa, condus de o femeie de 34 de ani, întrând în coliziune cu acesta. Forța impactului a proiectat autoturismul lovit într-o a treia mașină ce circula regulamentar pe aceeași bandă, în același sens de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 28 de ani ce a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost constituit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: