Accident la Bod: trei masini implicate si doua victime

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 17.05, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov au constatat comiterea unui accident rutier soldat cu victime pe str. Hărmanului  din localitatea Bod.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din judeţul Braşov care conducea  un autoturism marca Opel Vectra pe str. Hărmanului din localitatea Bod, dinspre Bod spre comuna Hărman, circulând cu viteză și angajându-se în depășirea unui autoturism VW Golf al cărei conducătoare auto intenționa să vireze la stânga  pentru a intra în curtea unui imobil, a intrat în coliziune cu acesta și cu un alt autovehicul oprit pe marginea carosabilului. Din accident a rezultat avarierea autovehiculelor și vătămarea corporală a celor doi conducători auto implicați. În urma  verificărilor  s-a stabilit că bărbatul care a condus autoturismul Opel Vectra, nu poseda permis de conducere de nicio categorie.

S-a întocmit dosar penal pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care sau comis faptele, acesta fiind instrumentat sub coordonarea unității de parchet competentă,  urmând a se propune soluția legală la finalizarea cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: