Accident de muncă la o societate comercială din Sânpetru. ITM-ul a intrat pe fir

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 03 august 2020, în jurul orei 20.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți comerciale situată pe raza localității Sânpetru, jud. Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 ani, care se afla în timpul serviciului, în timp ce desfășura activități de reglaj la un utilaj, a suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Cu privire la acest incident au fost informați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.   În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: