Accident de muncă la Brașov. Bărbat lovit la cap după ce a căzut de la 2 metri

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 02 septembrie 2020, în jurul orei 13.05, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 53 ani, angajat al societăţii în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, s-ar fi precipitat de pe un raft situat la o înălțime de aproximativ  2 metri, accidentându-se la nivelul capului.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportat la o unitate medicala pentru investigaţii suplimentare.

Cu privire la aspectele constatate au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: