Accident de muncă în Poiana Brașov. Bărbat căzut de la 1.5 metri

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 10 august 2020, în jurul orei 12.25, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza Stațiunii Poiana Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 53 ani, care se afla în timpul serviciului și executa activități de reamenajare a unei terase, aflându-se pe o scară metalică, s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi precipitat de la o înălțime de aproximativ 1,5 metri.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportat la o unitate sanitară pentru investigații medicale suplimentare. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: