Accident cu 3 victime pe strada Stefan cel Mare

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 21.35, polițiștii Biroului Rutier Brașov au constatat producerea unui accident rutier, pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Brașov.

Un tânăr de 19 ani,  din județul Prahova, care a condus un autoturism pe str. Cometei, la intersecția cu str. Ștefan cel Mare, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ”Oprire”, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe drumul cu prioritate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat  de 39 ani și a unei femei de 26 ani, ambii din județul Brașov, conducător auto și pasager în vehiculul care a circulat pe drumul cu prioritate precum și a unei tinere de 19 ani, din județul Prahova, pasageră în autoturismul care a pătruns în intersecție. Persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: