Accesul pe strada Sforii restrictionat din cauza unor tigle cazute de pe un acoperis(FOTO)

Polițiștii locali aflați în misiune de patrulare în vederea asigurării liniștii și ordinii publice în zona centrală a orașului au restricționat pentru o jumătate de oră accesul pe strada Sforii. Câteva țigle de pe acoperișul unui imobil aflat în proximitatea aleii, riscau să cadă, punând astfel în pericol viața trecătorilor. Pentru indepartarea oricărui risc de accident, agenții au luat legatură cu reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența din cadrul Primăriei Brașov. De asemenea, a fost însțiințat de această situație și Inspectoratul de Stat în Construcții pentru a putea fi luate măsurile legale.

Polițiștii Locali de la Biroul Disciplina în Construcții și Afișaj stradal vor trimite și cu această ocazie o nouă somație proprietarului de imobil pentru a-i aduce la cunoștință care îi sunt obligațiile legale cu privire la asigurarea construcțiilor.

Păna acum au fost transmise aproape 500 de astfel de somații (90% dintre ele pentru imobilele din centrul istoric), prin care li s-a pus în vedere proprietarilor să își asigure imobilele pentru că altfel se pot face răspunzători în cazul producerii vreunei tragedii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: