Absolvenții de liceu se pot înscrie online la Universitatea Transilvania din Brașov până în 17 iulie

Anul acesta înscrierile la Universitatea Transilvania din Brașov se fac exclusiv online, pe site-ul admitere.unitbv.ro

Absolvenții de liceu care vor să fie studenți ai Universității Transilvania Brașov își pot depune dosarele până în 17 iulie.

Pentru admiterea 2021, Universitatea Transilvania din Brașov scoate la concurs 2900 de locuri finanțate de la buget, cu 50 mai multe față de anul trecut. La acestea se adaugă și locurile cu taxă – peste 3300 de locuri. În total,  vor fi disponibile 6250 de locuri pentru anul universitar 2021-2022.

La masterat, vor fi scoase la concurs 1380 de locuri fără taxă, cu 30 mai multe față de anul universitar precedent. În total fiind disponibile peste 3000 de locuri ( taxă+buget).

În ceea ce privește taxele atât cele de școlarizare, cât și cele de admitere rămân neschimbate față de anul trecut:

  • Taxa de admitere este de 250 de lei la Facultatea de Medicină, respectiv de 200 de lei la celelalte facultăți
  • Taxele de școlarizare sunt cuprinse între 3500 și 6000 de lei, în funcție de profilul ales.

De asemenea, vor exista și în acest an, locuri disponibile la învățământul la distanță ori cu frecvență redusă, dar și locuri pentru categorii defavorizate, pentru românii de pretutindeni sau pentru studenții internaționali din afara Uniunii Europene.

Șefii de promoție, membrii loturilor olimpice participanți la competiții internaționale și elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat vor primi gratis din partea Universității Transilvania din Brașov un laptop, cazare la cămin (dacă este cazul) și o masă pe zi la cantină pe tot parcursul anului universitar.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: