A venit de la Maramureș până la Făgăraș, doar ca să-l bată pe actualul concubin al fostei sale

A venit de la Maramureș până la Făgăraș, doar ca să-l bată pe actualul concubin al fostei sale

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “hărțuire” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 02 ianuarie 2022, în jurul orei 19.25, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 28 ani, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către fostul său concubin.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 36 ani, din județul Maramureș, s-ar fi deplasat la imobilul de domiciliu al fostei sale concubine situat în municipiul Făgăraș, județul Brașov și l-ar fi agresat fizic pe actualul concubin al tinerei.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 36 ani, ar fi amenințat telefonic, în repetate rânduri, cele două persoane, cu acte de violență.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Stiri recomandate

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică și Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției,…
Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022 este zi liberă

Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022…

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunțat că, Guvernul a stabilit ca 2 decembrie 2022 să fie declarată zi liberă pentru salariații…
Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice

Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele…

Amplasarea stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice în Stațiunea Turistică de Interes Național Râșnov este din ce în ce mai aproape.…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *