A rezolvat și Coliban problema dezvoltării imobiliare haotice… Se construiește în draci pe drumul Poienii (FOTO)

Noi construcții au răsărit în ultimele luni pe drumul spre Poiana Brașov. Deși în campania electorală liderii USR au promis că în Brașov nu se va mai construi oricând și oriunde, mai ales în zona cu păduri, a trecut un an și totul se derulează ca în trecut. Mai mult decât atât, acum parcă sunt mai multe clădiri în construcție pe zi ce trece. Dacă se va continua în acest ritm, în vreo 10 ani, cei care vor urca spre Poiana Brașov vor putea admira vile și blocuri în loc de peisaje.

De vină sunt clar politicienii care s-au perindat prin Consiliul Local și pe la primărie și nu au înțeles că dezvoltarea imobiliară este una, iar protejarea zonei verzi este alta. S-au dat și se dau în continuare autorizații de construcții pe ochi frumoși, mai mult la limita legii. De ce oare nu vor aleșii locali să blocheze aceste construcții până nu este prea târziu, până nu se vor transforma toți copacii în betoane? Unde sunt acum acei brașoveni care ieșeau în stradă, în marea lor majoritate fiind membri și simpatizanți USR, care protestau legat de defrișări, care erau împotriva distrugerii pădurilor din zona Brașovului?

 

2 comentarii la „A rezolvat și Coliban problema dezvoltării imobiliare haotice… Se construiește în draci pe drumul Poienii (FOTO)

 • 10 noiembrie 2021 la 10:39
  Permalink

  Coliban = Scripcaru2…Iar subsemnatul a fost boul cel mai mare când le-am băgat bani în campanie…

  Răspunde
 • 10 noiembrie 2021 la 19:26
  Permalink

  Foarte bun articolul, din pacate exista foarte multa ipocrizie. Eu am facut mai multe sesizari cu privire la distrugerea prin defrisare a unor zone de interes turistic si public, am fost pasat la cei care se ocupa de exploatarile forestiere si nici pana acum nu am primit un raspuns nici de la primaria Brasov, dar nici de la USR Brasov

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: