A rămas fără doua degete după ce s-a jucat cu cartușe în poligonul de la Cincu

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor în cazul minorului implicat în evenimentul produs în data de 23.06 a.c. în poligonul militar din localitatea Cincu.

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș, instrumentează un dosar penal ca urmare a evenimentului produs la data de 23.06 a.c., în jurul orei 18.12 la poligonul militar din localitatea Cincu.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, sub directa supraveghere și îndrumare a procurorului și beneficiind de acordul de mediatizare din partea acestuia, efectuează verificări într-un dosar penal întocmit cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pentru a clarifica împrejurările în care un minor, cu vârsta de 16 ani, a suferit accidentări la membrul superior stâng, ca urmare a unei explozii” a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Interesant este cum de un copil poate intra in voie intr-un poligon militar de tragere. De asemenea, poate cineva ar trebui sa explice ce cautau acele cartuse imprastiate aiurea prin poligon avand oricine posibilitatea sa intre si sa le foloseasca.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: