A plătit 3000 de lei pentru un telefon, dar a primit prin colet un ”fake”

La data de 15 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Roșiori de Vede, județul Telerman, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”înșelăciune”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi postat pe un site de comercializare online un anunț privind vânzarea unui telefon mobil, iar o persoană de sex feminin din mun. Brașov ar fi achiziționat produsul. Ulterior primirii coletului, partea vătămată a constatat faptul că, deși telefonul are carcasa specifică mărcii, în realitate nu este un produs original, fiind doar o copie a brandului respectiv, fiindu-i astfel creat, un prejudiciu de 3.000 lei.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei, iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de ”înșelăciune”, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: