A murit actorul Marius Cisar

Moarte fulgerătoare printre actorii brașoveni. Marius Cisar, manager al Centrului Cultural Reduta, și-a pierdut viața astăzi în urma unui infarct. Acesta se afla la locul de muncă.

Mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară.

Colectivul Operei Brașov deplânge trecerea subită în neființă a actorului și directorului Centrului Cultural „Reduta” Brașov, Marius Cisar. O dată în plus se dovedește faptul că artiștii duc o viață plină de pasiune, încărcată cu trăiri și sacrificii. De această dată, din păcate, emoția i-a fost fatală… Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

Profund şocaţi şi teribil îndureraţi de vestea dispariţiei premature dintre noi a prietenului şi colegului Marius Cisar, membrii echipei Teatrului Arlechino sunt cu sufletul alături de familia îndurerată şi de cei care i-au fost prieteni, rugându-ne pentru plecarea lină, în Lumină, a sufletului său mare.

Cu lacrimi în ochi şi cu sufletele cuprinse de o imensă durere anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, Marius Cristian Cisar, manager al Centrului Cultural Reduta.
Încrederea, căldura sufletească și prietenia cu care ne-a înconjurat vor rămâne veşnic în amintirea noastră.
Cu gândul şi cu sufletul, întregul colectiv al Centrului Cultural Reduta suntem alături de familia îndoliată.
Odihnească-se în pace!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: