A închiriat un apartament dându-se proprietarul locuinţei. Poliţiştii l-au reţinut

Aveti grija de la cine inchiriati locuinta! Daca va aflati in cautarea unei noi chirii, ar fi bine sa stiti ca numarul escrocilor in domeniu este in continua crestere.

La data de 22.02.2017, Secția 2 Poliție Brașov a fost sesizată de către două persoane vătămate cu privire la faptul că, un bărbat de 22 de ani, pretinzând că este proprietarului unui apartament, l-a oferit spre închiriere persoanelor vătămate, primind de la acestea sume de bani reprezentând contravaloarea unui avans pentru rezervarea dreptului de închiriere a locuinței, respectiv a unei chirii pentru o lună.

„În urma activităților întreprinse de către polițiști, bărbatul a fost identificat.

Împotriva acestuia s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de  înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Prin ordonanța emisă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Brașov în vederea stabilirii întregii stări de fapt”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: