A inceput reatribuirea locurilor de parcare. 4 locuri inchiriate de o singura persoana pe str. Lunii. Vezi programarile pe cartiere!

Ieri, 18.09.2017, a inceput cea de a doua serie din 2017 a procedurilor de reatribuire a locurilor de parcare rezidentiale. Au fost scoase pentru reatribuire locurile de parcare din Astra, între Calea Bucureşti şi calea ferată, şi zona Drumul Cernatului.
La aceasta procedura au participat 194 de persoane si s-au atribuit 208 locuri de parcare. Tariful anual în aceste zone este de 132 sau 144 de lei/an in functie de strada. Au fost doua locuri pentru care s-a licitat, astfel pentru un loc pe str. Baba Novac s-a licitat pana la suma de 350 de lei/an, iar pentru un loc pe str. Zizinului s-a licitat 200 de lei/an. Au fost si zone în care au existat mai multe locuri libere decat ofertanti, astfel ca au fost persoane care aveau mai mult de o masina si au putut inchiria doua locuri de parcare. Exista chiar o persoana care a inchiriat 4 locuri de parcare pe str. Lunii.
Saptamana viitoare vor fi scoase in procedura de reatribuire locurile libere din zona cuprinsa intre Calea Bucuresti si str. Carpatilor, inclusiv Colonia Metrom.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: