A început admiterea de toamnă la Universitatea Transilvania din Brașov. Câte locuri mai sunt libere?

Astăzi a început cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Transilvania din Brașov, pentru anul universitar 2018-2019. Înscrierile la facultate se pot face până în 8 septembrie, între orele 9-15.

Pentru sesiunea din toamnă, la Universitatea Transilvania din Brașov au rămas disponibile 3059 de locuri la licență (2320 dintre acestea sunt la învățământ cu frecvență, 265 la învățământ cu frecvență redusă, iar restul, la învățământ la distanță) și 1698 de locuri la masterat.

Din totalul locurilor disponibile la licență – învățământ cu frecvență, 593 sunt la buget, 1628 la taxă, 8 sunt alocate rromilor, 28 sunt destinate românilor de pretutindeni, iar 63 sunt disponibile pentru absolvenții din licee situate în mediul rural.

La masterat sunt disponibile pentru această sesiune 242 de locuri la buget și 1427 la taxă. 29 de locuri sunt destinate rromilor și românilor de pretutindeni.

 

Cele mai multe locuri disponibile sunt la Facultatea de Design de produs și mediu – în total, 323 (146 de locuri la buget și 170 de locuri la taxă), la Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial – 312 (90 la buget și 218 la taxă) și la Facultatea de Litere – 293 de locuri (11 la buget și 263 la taxă).

La polul opus se află Facultatea de Medicină, unde nu mai este disponibil niciun loc. La Facultatea de Psihologie și științele educației mai sunt disponibile pentru această sesiune doar 5 locuri, în timp ce la Facultatea de Matematică și informatică mai sunt libere 21 de locuri – toate la taxă.

 

La masterat, cele mai multe locuri disponibile la Facultatea de Științe Economice și administrarea afacerilor – 195, la Facultatea de Litere – 183 de locuri, și la Facultatea de Educație Fizică și sporturi montane – 163. La Facultatea de Construcții, la masterat nu mai sunt locuri disponibile.

De asemenea, la Facultatea de Medicină sunt disponibile 100 de locuri la masterat, facultate la care admiterea la aceste programe de studii se realizează doar în timpul sesiunii de toamnă.

 

Lista completă a locurilor disponibile o puteți accesa la link-urile:

https://admitere.unitbv.ro/images/Admitere/Locuri_septembrie_2018_-_licenta_IF.pdf

https://admitere.unitbv.ro/images/Admitere/Locuri_septembrie_2018_-_licenta_IFR.pdf

https://admitere.unitbv.ro/images/Admitere/Locuri_septembrie_2018_-_licenta_ID.pdf

 

https://admitere.unitbv.ro/images/Admitere/Locuri_septembrie_2018_-_masterat_IF.pdf

https://admitere.unitbv.ro/images/Admitere/Locuri_septembrie_2018_-_masterat_IFR.pdf

 

Primele rezultate vor fi afișate pe site-urile facultăților și pe admitere.unitbv.ro, în data de 11 septembrie. Procedura de admitere este identică cu cea din luna iulie.

Toate informațiile privind admiterea sunt disponibile pe admitere.unitbv.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: