A ieșit cine trebuia! Prima grijă a noului președinte PNL este să lupte cu…PSD

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al PNL! ”De azi suntem un partid unit. Adversarul nostru politic e PSD”, au fost primele cuvinte ale noului lider liberal. Probabil că românii se așteaptau ca Florin Cîțu să le vorbească despre pandemia de COVID-19, despre facturile ridicate la energie electrică și gaz, despre toate prețurile care au sărit în aer, despre pensiile și salariile mici, dar nicidecum despre PSD care nu mai este de 2 ani la guvernare. De asemenea, cu un val 4 care a venit peste România, cu doar 12 paturi libere la ATI în toată țara, PNL a organizat un congres în capitală unde au participat aproape 5000 de oameni.

Nimeni nu a respectat nicio regulă, deși, Bucureștiul a trecut de 4 la incidență. Dar, pentru liberali nu a fost o problemă acest aspect, regulile nu sunt valabile și pentru ei. Unde au fost reprezentanții instituțiilor statului care ar fi trebuit să verifice dacă se încalcă legea? Nicăieri! Pentru că așa este în România.

Interesant a fost tabloul de la final când s-a anunțat câștigătorul. Toți ”groparii” României și-au făcut prezența pe scenă alături de Florin Cîțu. De la Flutur la Stolojan și Boc, toți foștii pedeliști s-au alăturat individului care dintr-o greșeală a ajuns premierul unei țări.

Cât despre câștigătorul Florin Cîțu, este clar că au votat liberalii, dar a ieșit pe locul întâi cine trebuia, nicidecum cine ar fi meritat. De mulți ani în România votul cetățenilor este degeaba, nu contează cine votează, ci contează cine numără voturile și care e directiva din exterior.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: