Veștea anunță un show aviatic la un aeroport care nu există pe…1 iunie 2019

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a anunțat vineri seară la Făgăraș ca pe 1 iunie 2019, pe aeroportul Brașov, care încă nu există, va avea loc un show aviatic. Același lucru l-a spus și în vara lui 2018. Mai mult decât atât, pe lângă show, vor fi organizate și alte activități, chiar și un eveniment muzical. Chipurile, ar fi vorba despre Ziua Porților Deschise pentru ca brașovenii să vadă stadiul lucrărilor. Însă, care lucrări că prea multe nu s-au întâmplat acolo… Acțiunea pare mai mult o fumigenă electorală. Să cheltui bani publici pentru un fâs de prost gust, să faci un show la un aeroport inexistent, este de-a dreptul penibil. Oare chiar așa a ajuns acest județ, chiar atât de mult a coborât încât să se facă de râs la nivel de țară cu astfel de „evenimente”?

Posibil ca presedintele CJ sa fi fost afectat de fumul provenit de la incendiul de vegetatie care a avut loc la Fagaras.

Precizam ca si anul trecut a fost organizat un show aviatic la Ghimbav, dar nu la un aeroport care nici macar nu este operational.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: