A fost semnat contractul de achiziționare a 980 de tablete pentru elevii râșnoveni

Astăzi, la sediul primăriei orașului Râșnov a fost semnat contractul de achiziționare a tabletelor pentru elevii râșnoveni. Licitația pentru acest proiect a fost lansată pe 05 noiembrie 2020, iar de atunci au fost derulate toate etapele prevăzute de lege.
Conform contractului vor fi cumpărate 980 de tablete ( LENOVO TAB X306X ). Dispozitivele vor fi livrate în termen de 30 de zile de la semnarea contractului. Tabletele vor avea conexiune la internet 4G nelimitat, pe întreaga perioadă de garanție legală, respectiv 24 de luni.
Pe toată durata derulării contractului, firma care va livra tabletele va trebui să asigure suport tehnic pentru funcționarea optimă a dispozitivelor, precum si a diverselor operațiuni de mentenanță.
Contractul a fost semnat cu SC Vodafone Romania Srl. Criteriul de atribuire folosit in cadrul licitatiei deschise a fost cel mai bun raport calitate – preț. Valoarea ofertată a fost de 937.100,01 lei, cu TVA inclus.
Decontarea acestor tablete a fost cerută să se ramburseze pe fonduri europene, în cadrul aceluiași proiect prin care vor fi achiziționate echipamente folositoare în procesul de învățământ online. Mai exact fiecare școală a solicitat laptopuri, sisteme desktop, monitoare, proiectoare, ecrane de proiecție, table interactive și tablete grafice.
foto arhiva

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: