A fost arestat preventiv șoferul TIR-ului implicat în accidentul cu 4 morți

Instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile pentru șoferul TIR-ului implicat în accidentul de ieri de pe DN13 cu 4 morți.

”Conducătorul auto al ansamblului de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 42 ani din județul Călărași a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar la data de 15 mai 2021 instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.” a declarat comisar Alina-Maria Ivan.

Reamintim faptul că la data de 14 mai a avut loc un accident rutier grav pe DN13, la  ieșirea din Rotbav spre Maierus, o coliziune între un autoturism și un TIR. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare, 2 echipaje cu apă și spumă. Din păcate, în urma accidentului au decedat 4 persoane, 2 dintre acestea erau încarcerate.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: