A doua editie a „Cupa de Ski Austriaca“ din Poiana Brasov a fost un mega succes

In acest sfarsit de saptamana a fost organizata de catre reprezentanta ADVANTAGE AUSTRIA Romania (Ambasada Austriei – Sectia Comerciala) impreuna cu echipa Oktoberfest Romania a doua editie a cupei de ski a economiei austriece din Romania – „Cupa de Ski Austriaca 2019“ in Poiana Brasov. Evenimentul s-a desfasurat sub patronajul Skiwelt Amade, aceasta fiind una dintre cele mai bune regiuni de schi din Austria si o destinatie deosebit de iubita de catre schiorii romani!

Competitia a reunit 45 de participanti, care au facut parte din 21 de echipe. La start s-au prezentat echipele BCR, KPMG, voestalpine APCAROM, ADVANTAGE AUSTRIA, UniCredit Bank, GRAWE Romania, Asirom, Selgros, Ecoplus International, Egger, Austria Bio Garantie, CHSH – Gilescu Valeanu Nathanzon, Nörr, X Venture si Trus HoReCa Services.
Locul 1 corparate a fost castigat de echipa feminina a Asirom!

Cel mai renumit concurent al acestui an, care a scos si cel mai bun timp al competitiei, a fost dublul campion mondial la snowboard si organizatorul Romaniacs Sibiu, Martin Freinademetz, care a concurat alaturi de sotia sa.

„Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa organizam in Poiana Brasov un astfel de eveniment, care a reunit in egala masura mediul de afaceri si sportul avand astfel o dubla importanta pentru regiunea economica si sportiva Brasov/Poiana Brasov. Competitia a crescut substantial in acest an, atat din punctul de vedere al participarii cat si din cel al vizibilitatii internationale. Sunt tare mandru de prezenta si participarea dublului campion mondial la snowboard, Martin Freinademetz, la competitia de ski a economiei austriece. Profit de aceasta ocazie sa le multumesc tuturor celor implicati in realizarea acestui eveniment in Poiana Brasov, tuturor sponsorilor si participantilor, si in special echipei ADVANTAGE AUSTRIA Romania conduse de Gerd Bommer, ca a ales Poiana Brasov ca destinatie de desfasurare a competitiei.“ a declarat consilierul local si co-organizatorul Cristian Macedonschi.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: