A deschis portiera și a băgat în spital o femeie de 47 de ani

Nici prin gand nu i-a trecut unui sofer ca atunci cand va deschide portiera masinii va baga in spital o femeie nevinovata. Nu numai ca a ajuns la spital, ci se afla si intr-o stare grava.

”La data de 29.05 a.c., în jurul orelor 20.20, un bărbat de 22 ani, a condus un autoturism,  pe B-dul 15 Noiembrie, din municipiul Brașov, dinspre str. Agrișelor, către str. Castanilor, pe banda nr. 1. În dreptul imobilului cu nr. 34, a oprit voluntar, în zona de acțiune a indicatorului ”oprirea interzisă”  și a deschis portiera stânga față, fără să se asigure că prin aceasta nu creează un pericol pentru siguranța circulației acroșând o femeie de 47 de ani, care se deplasa pe bicicletă.În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală grava a femeii, care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de urgență Brașov în vederea acordării de îngrijiri medicale.În cauza a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

One thought on “A deschis portiera și a băgat în spital o femeie de 47 de ani

  • 1 iunie 2017 la 2:56
    Permalink

    Am patit-o si eu pe Lunga, in fata intrarii de la Bioclinica. O desteapta a deschis tot asa usa. Dupa care a si vociferat ca nu ma uit pe unde merg si ca il cheama pe barba-so din chisinau. Si pe Bisericii Romane, un destept. Si asta pentru ca in asa zisele scoli de soferi nu te invata mai nimic util, lasa toti indivizii sa iasa in strada cu masina, ca au carnet. In plus, bine ca masina piuie daca nu iti pui centura, dar cand deschizi usa, nu iti da un mesaj sonor/verbal sa te uiti daca nu o deschizi in cineva care trece.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: