A aflat și primarul Scripcaru că zona Bartolomeu s-a dezvoltat mult.Campanie cu iz electoral în școlile din Brașov (FOTO)

Desi actualii lideri ai PNL au fost la conducerea municipiului si judetului in ultimii ani si au avut majoritate, atat in Consiliul Local, cat si in Consiliul Judetean, sefii administratiei locale abia acum au realizat ca este nevoie de crese, gradinite si scoli in unele cartiere din Brasov. Asta dupa ce ani la rand au fost oferite pe banda rulanta dezvoltatorilor imobiliari autorizatii de constructie fara sa se tina cont ca in zona respectiva sunt familii cu copii, iar acestia au nevoie de scoli, gradinite si crese. La fel s-a intamplat si cu cartierul Bartolomeu care a fost lasat de izbeliste.

Cu alte cuvinte, primarul Scripcaru si consilierii PNL cu care a format majoritatea nu au avut un plan de viitor, desi era clar ca acolo cartierul se va dezvolta. Acum, in apropierea campaniei electorale, brusc liberalii brasoveni si-au adus aminte ca in zona constructiilor noi sunt nevoi multiple. Dintr-o data, PNL Brasov s-a apucat de strans semnaturi pentru construirea de cresa, gradinita si un corp nou de scoala in cartierul Bartolomeu, acolo unde se afla si noua zona imobiliara Avantgarden. Partea proasta este ca se face politica in scoli, ceea ce nu este in regula. Iar de construit puteau sa o faca pana acum pentru ca nu i-a impedicat absolut nimeni. Doar ca, si in aceste zone imobiliare sunt interese. Daca pentru unii exista o afinitate clara, pentru altii nu prea. Acum, pentru a echilibra putin balanta si a muta subiectul in alta parte, primarul si-a adus aminte de cartierul uitat ani la rand…Cine are de inteles, intelege ideea…

Interesant este ca cei din PNL strang semnaturi sa le duca la…Primaria Brasov, acolo unde este sef este George Scripcaru, omul sustinut de PNL la alegerile din 2016. Din acest motiv, brasovenii fac haz de necaz pe retelele de socializare. ” cum sa mimezi cu talent un fel de administratie. Intre timp…in Oradea”, spune un internaut.

Hai sa punem lucrurile in context: pentru largirea 13 decembrie intre lidl si coresi au aprobat peste 10 milioane de lei, din bugetul propriu. Si deruleaza lucrarile pe repede-inainte, fara probleme.
Pentru o gradinita noua in zona rezidentiala dinspre cartierul Tractoru, lucrare estimata la mai putin de 4 milioane, nu au bani. Dar vor sa aplice pentru fonduri europene si probabil ca termenul de finalizare va fi prin 2025, caci asa merg lucrurile.Iar in Bartolomeu – aici mai intai sa strangem semnaturi sa vedem daca trebuie sau nu.
Concluzia mea e ca daca era vorba de largirea str. Lanii deja aveam excavatoare la fata loculu
i” spune alt brasovean.
Se pregatesc pentru alegeri. Incep sa faca listele de semnaturi… Haidi bre, parca nu stim cum functioneaza! ”, mai scrie cineva un comentariu pe un grup facebook utilizat de societatea civila .
PNL face petitii pentru a le trimite la propriul primar, iar PSD face manifestatii pro-guvern impotriva puterii. Dancila e varful aisbergului in materie de scurt circuite… ”, a conchis altcineva.

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: