Sfidare la adresa brașovenilor! Imagini cu tentă sexuală la un festival de cultură

Simbolurile orașului Brașov călcate în picioare! Liderul consilierilor locali PSD, Lucian Pătrașcu, a răbufnit după ce, în cadrul unui festival de cultură de amploare, la Turnul Negru au apărut imagini cu tentă sexuală.
”Viziunea USR asupra culturii brașovene!
Este o batjocură pentru brașoveni, dar și pentru turiști, să afișezi aceste imagini, explicite, cu tentă sexuală în cadrul unui Festival cultural de amploare, pentru care ni s-a cerut votul în Consiliul Local, pe care le-a prezentat presa brașoveană!
Ba mai mult, la intrare în aceste spații nu există niciun fel de limitare de vârstă, astfel încât, teoretic, oricine poate avea acces, inclusiv minorii.
Bătaia de joc continuă prin faptul că pe una din imaginile expuse apare menționat și numele “Maria”, un nume pe care îl poartă milioane de românce, dar și numele Fecioarei Maria, protectoarea orașului nostru.
Iată, deci, că USR, prin acordul asupra acestor evenimente și prin girul pe care îl dă unei astfel de culturi își arată adevărata față.” a scris Lucian Pătrașcu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: