Acasă Social S-au urcat la volan, dar au ”omis” că nu posedă permis de...

S-au urcat la volan, dar au ”omis” că nu posedă permis de conducere

0

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 11 septembrie 2022, în jurul orei 15.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 49 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, care conducea un autovehicul pe DJ104B, pe raza localității Sebeș, din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 11 septembrie 2022, în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, care conducea un autovehicul pe DJ105A, pe raza localității Rotbav, din județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.