9 pacienți COVID din Brașov au ajuns la Spitalul Clinic Județean Mureș

Spitalul Clinic Județean Mureș vine în sprijinul județului Brașov și preia 9 pacienți confirmați COVID-19

Nu mai sunt locuri pentru pacienții COVID-19 în spitalele brașovene! În cursul zilei de ieri, 9 persoane infectate cu coronavirus au ajuns de la Brașov la Târgu Mureș.

”La solicitarea Direcției de Sănătate Publică Brașov, Spitalul Clinic Județean Mureș a preluat în această după amiază 4 pacienți COVID pozitivi, urmând ca în cursul acestei seri să mai interneze încă 5 pacienți.

”Am fost solicitați de către DSP Brașov, prin DSP Mureș, să preluăm pacienți de la Brașov, având în vedere contextul epidemiologic și creșterea alarmantă a numărului pacienților pozitivi din județul Brașov. Noi, ca spital, suntem pregătiți încă din luna februarie, am tratat până acum peste 710 bolnavi COVID la Spitalul Clinic Județean Mureș. În acest moment, mai sunt internați 41 de bolnavi COVID pozitivi. Structura noastră și toate circuitele care au fost pregătite corespund la ora actuală pentru a trata atât bolnavii COVID pozitiv cât și bolnavii non-COVID”, au declarat pe pagina de Facebook reprezentanții Spitalului Clinic Județean Mureș.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: